Medier

Är inte det underbart att något så enkelt som en välmenade artikel kan göra så många människors liv bättre? Om bara för ett par minuter så var det väl värt det!

Rensa i ditt inre med oss på Yogica och njut av jultiden i lugn och ro

Skärhamn, den 6 november 2018: Söndagen den 18 november 2018 får alla på Tjörn och i omnejd en möjlighet att förbereda sig inför en mer avslappnad jul. På workshopen Rebellisk jul kommer deltagarna att få städa i sig själva först innan de ska ta tag i årets julföreberedelser.

- Jultiden är ett fantastiskt tillfälle att se tillbaka på det gångna året, avnjuta närvaro av våra nära och kära och fundera lite på vad det kommande året skulle kunna komma med. Tyvärr är det ofta så att på grund av ökad stress och allt vi vill hinna med går vi miste om det viktigaste - att njuta av den festliga stämningen,” säger Helena Nordevik och Petr Chadraba som är workshopens anordnare och ledare.


Läs mer i bifogad PDF.

Ett helt nytt afterwork-koncept börjar på fredag i Malmö

Malmö, den 18 september 2018: Fredagen den 21 september 2018 får Malmö ännu en anledning att kallas för Sveriges mångfaldshuvudstad. Ett otippat afterwork-koncept lanseras då på Studio Kendra på Friisgatan där mindfulness, spontan rörelse och samtal om upplevelser av nuet kommer att spela huvudrollen.

- Det nya konceptet bottnar i trenden där fler och fler väljer bort alkohol och stökiga miljöer och istället söker sig till mer avslappnade miljöer där de kan känna efter vad kropp och sinne behöver mest. Fredag eftermiddag är en utmärkt tid att ställa om inför helgen. Avrunda veckan, gå in i ett spontant och kreativt läge och lyssna på vad kroppen vill just nu,” säger Petr Chadraba som är grundare av konceptet och själv ska hålla sessioner.


Läs mer i bifogad PDF.